Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Szállítási Módozatok

A megrendelés lezárása után a házhozszállítás esetén GLS futárszolgálattal kézbesítjük csomagjainkat. A kézbesítés, a futárszolgálatnak való átadást követő 48 órán belül várható, melyről a futárszolgálat értesíti a rendelés leadásnál megjelölt kapcsolattartót.

A Szállítás csomagautomatába módozat esetén a FoxPost csomagautomatákat használjuk. A rendelés véglegesítésénél válaszd a Foxpost gombot és a térkép segítségével jelöld ki a számodra legkedvezőbb átvételi pontot. A rendszer a megadott mobil telefonszámra vagy email címre küldi a rendeléseddel kapcsolatos frissítéseket, valamint az átvételhez szükséges azonosítót/kat.

Fizetés Banki utalással

A megrendelés ellenértékét az elektronikusan küldött díjbekérő adatai alapján előre utalással is lehet teljesíteni a Global- Adrenalin Services Kft. bankszámlájára. A vásárlás összegét az Oberbank által vezetett 18400010-03444338-20100015 számlaszámra kérjük utalni a Global- Adrenalin Services Kft. nevére. A szállítást csak a rendelés ellenértékének beérkezése után kezdjük meg.

Közleményben kérjük, hogy tüntesse fel a díjbekérő számla számát vagy a visszagazoló emailben küldött rendelésszámot,az egyszerűbb beazonosítás érdekében.

Fizetés Utánvéttel,

Ez a fizetési mód futárszolgálatos és csomagponti átvétel esetében választható. A pénkezelésnek egyszeri díja van, ez mindkér esetben bruttó 400.- HUF összeg melyet vevő közvetített szolgáltatásért fizet meg a megrendelés értékén és futárkültségen felül. Ezt vagy a futárál vagy a csomagautomatánál Bankkártyával vagy készpénzzel tudja rendezni a megrendelő. 

Fizetés Bankkártyával, Barion egyenleggel

A megrendelés ellenértékét Barion rendszeren keresztül bankkártyával vagy Barion egyenleggel is ki lehet egyenlíteni. (www.barion.hu)

Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.

Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013.

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokat lehet használni:

https://www.barion.com/hu/