Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

CoffeeB Bemutatkozás

2004 óta foglalkozunk kávépörköléssel, de csak most alakítottuk ki a saját különálló pörkölő üzemünket Százhalombattán. A CoffeeB kávépörkölő manufaktúra családi vállalkozás ahol akkor és annyi kávét pörkölünk, amennyire a vevőinknek szüksége van. A kávé frissen jó, Mi is így szeretjük..

Próbáld ki és változz velünk!

A mi ízlésünk is az elmúlt évek alatt sokat változott, megismertük a jó minőségű kávé jótékony hatásait és ma már csak frissen pörkölt szemes kávéból, közvetlenül a lefőzés előtt őrölt és lefőzött italt fogyasztjuk. Kívánj Espessot, Ristrettot, Americanot vagy bármely tejjel készült kávé különlegességet Cappuccinot, Cortadot, Coffee Lattet, egy biztos – frissen pörkölt kávéból mindent „másnak”, ízletesebbnek, zamatosabbnak és üdébbnek fogsz érezni. Mint ahogy magadat is.

Miért pont CoffeeB ?

Ami fontos az életünkben az B-vel kezdődik mind magyarul, mind angolul. SzázhalomBatta, kávéBab, Bringa, a neveink Berta, Bóta és persze Bike and Bean.

Szeretjük a kávét, szeretjük, ahogy készítjük és szeretjük, ha Neked is ízlik.

Kávé Webshop

Specialitásunk a Frissen pörkölt kávé, de saját pörkölésű kávéból készítünk Csokival bevont kávészemeket, ami igazi különlegesség. Pörkölt Kávé Keverékeinket akár egyedi igények alapján is kikisérletezzük, megfelelő mennyiség rendelése esetén. Kávé és ajándék ötleteinkkel segítünk meglepni az igazi kávé szermeseit.